Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[15 +]Czysty survival bez pluginow!

adasko2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Szukam około 10 osób chętnych do zagrania na czystym survivalu bez pluginów, wiec jeśli masz już ukończone 15 lat to możesz śmiało apelować o dodanie do WL.

Czego wymagam?:

- nie używać cheatów (gramy dla zabawy i relaksu, to nie wyścigi ani zawody)

- KULTURA OSOBISTA

- Nie bądźmy dla siebie chamami i nie griefujmy

- Komunikację głosową (mikrofon i te sprawy, szumy niemile widziane ;p )

Co oferuje?:

- 10 slotowy serwer sand na craftserve

- 16 lat (i mikrofon dobrej jakości)

- serwer ts3

Serwer jest na wersje 1.5.1 wiec jak ktoś się zagalopował z updatem to radzę pobrać Minecraft Version Changera

(spodobało się, oceń a na pewno zobaczy to ktoś jeszcze :)

Edit 1. i 2.

WZÓR:

Nick w grze:

Coś o sobie:

Mikrofon:

Staż w grze:

Staż na serwerach:

Dlaczego chcesz dołączyć do serwera:

Czy masz kanał YT i czy jesteś w stanie nagrywać(tylko informacyjnie, NIEWYMAGANE)

90% nastolatków dostało by załamania nerwego gdyby Justin Biebier MIAŁ ZAMIAR SKOCZYĆ Z WIERZOWCA . Jeśli należysz do tych 10% osób które wzieły by krzesełko i popkorn siadło zaczeło wpierniczać popkorn i krzyczeć "Skacz Lamusie!!!" jak taK WKLEJ TO NA SWOJĄ SYGNATURE!

Opublikowano

z 2-3 miesiące może

90% nastolatków dostało by załamania nerwego gdyby Justin Biebier MIAŁ ZAMIAR SKOCZYĆ Z WIERZOWCA . Jeśli należysz do tych 10% osób które wzieły by krzesełko i popkorn siadło zaczeło wpierniczać popkorn i krzyczeć "Skacz Lamusie!!!" jak taK WKLEJ TO NA SWOJĄ SYGNATURE!

Opublikowano

Nick w grze: vjbenek

Wiek: 14 - proszę mnie nie oceniać po wieku, wbiję na ts'a , pogadamy i się okaże czy po wieku oceniać ;)

Coś o sobie: Nazywam się Szymon. Lubię gry, szczególnie fps i przygodówki . Jestem aktywnym graczem.

Mikrofon: Tak.

Staż w grze: Od wersji 1.8.

Staż na serwerach: Bardzo duży, szczególnie survi.

Dlaczego chcesz dołączyć do serwera: Pragnę "odlecieć" od ciągłego flejmu i dzieci neo jak to bywa na publicznych serwerach, i miło spędzić czas.

Czy masz kanał YT i czy jesteś w stanie nagrywać: Nie, nie jestem w stanie nagrywać.|

Kontakt:

steam: EnoughSkill

Opublikowano

ok Szymon, przyjmę Cie z radością :)

Opublikowano

Nick w grze: VeeperPL

Coś o sobie: Hmm.. Co tu napisać :P Mam 15 lat, mieszkam w wilkocinie (mała dziura koło lubina) Chodzę do 3 klasy gimnazjum w przemkowie.

Staż w grze: Od początku bety.

Staż na serwerach: No nie wiem xD Gram Od kiedy się da. :P

Dlaczego chcesz dołączyć do serwera: Dawno nie grałem na prawdziwym survivalu.

Czy masz kanał YT i czy jesteś w stanie nagrywać(tylko informacyjnie, NIEWYMAGANE) Niestety nie posiadam konta. :c

Opublikowano

dodany :) Dobrze ze mikro w drodze :)

Opublikowano

Nick w grze: Sonnyq

Coś o sobie: Mieszkam w woj.Opolskim. Mam 17 lat,jak widać wyżej.

Mikrofon:Jest.

Staż w grze: Pół roku. Wiem że krótko,lecz wiem o co biega ;).

Staż na serwerach:^

Dlaczego chcesz dołączyć do serwera: Ponieważ mam dość serwerów fb,sb,czy sg+frakcje. Lubię pograć z fajnymi ludźmi ;).

Czy masz kanał YT i czy jesteś w stanie nagrywać(tylko informacyjnie, NIEWYMAGANE):Nie :X

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

Nick w grze: Graihia

Coś o sobie: Lubie placki

Mikrofon: Tak

Staż w grze: rok

Staż na serwerach: 1/2 roku

Dlaczego chcesz dołączyć do serwera: Nwm

Czy masz kanał YT i czy jesteś w stanie nagrywać: Mam i moge .. "HATERS GONNA HATE" - "HEJTEROM MÓWIMY NIE" !

Opublikowano

Nick w grze: DJHarison

Coś o sobie: jestem miły i mam fajny skin steva :D

Mikrofon: obecny

Staż w grze: 2 lata

Staż na serwerach: 1 rok

Dlaczego chcesz dołączyć do serwera: Lubie czysty surival :D

Czy masz kanał YT i czy jesteś w stanie nagrywać(tylko informacyjnie, NIEWYMAGANE) : niestety obecnie nie mam konta :D lecz w przyszłości pragne zalozyć i nagrywać regularnie :)

Gość Melegan
Opublikowano

Nick w grze:Xsenon1996

Coś o sobie:Nie

Mikrofon:Tak

Staż w grze:Od alphy

Staż na serwerach:Nie pamiętam ale długo

Dlaczego chcesz dołączyć do serwera:Nudze się a jak wkońcu jest server bez tysiąca pluginów "bo cheaty" to chce do niego dołączyć

Czy masz kanał YT i czy jesteś w stanie nagrywać(tylko informacyjnie, NIEWYMAGANE)kanał mam ale nie miał bym nawet ochoty nagrywać chce poprostu pograć

Opublikowano

Nick w grze: MrMarsi1

Coś o sobie: Mam 18 lat, mieszkam w Tarnowskich Górach interesuje się Piłką Ręczną jak i Grafiką

Mikrofon: Niestety nie, mam zamiar zainwestować w przyszłym tygodniu powinienem mieć. Mam nadzieję, że to nie sprawi zbyt wielkiego problemu ;)

Staż w grze: Od alphy to będzie około 2 lat ;)

Staż na serwerach: od kiedy się ta, teraz głównie gram na Multi, ponieważ moi znajomi także grają

Dlaczego chcesz dołączyć do serwera: Ponieważ wydaje mi się, że survival bez pluginów będzie idealny dla mnie. Mogę zagwarantować, że nie używam cheatów i nigdy nie mam zamiaru z nich korzystać

Czy masz kanał YT i czy jesteś w stanie nagrywać(tylko informacyjnie, NIEWYMAGANE) Mam kanał na YT jednak nagrywać nie mogę z powodu słabego komputera ;/ Mam zamiar nagrywać już po zakupie nowego komputera ( za około miesiąc )

Wiem, że brak mikrofonu może nieco popsuć moje podanie, jednak mam nadzieje, że nie jest aż tak źle aby je zignorować

Podanie mojego kumpla ^.^

Nick w grze: bezniku

Coś o sobie: Także mieszka w Tarnowskich Górach, ma 17 lat gra ze mna w Piłkę ręczną, Czym się interesuje to nie wiem ^^

Mikrofon: Nie ma, ale z tego co wiem ma już zamówiony

Staż w grze: Gra ze mną ( On mi powiedział o Minecrafcie więc pewnie dłużej ode mnie

Staż na serwerach: Gra tylko ze swoimi znajomymi dokładnie tak jak ja czyli od początku ;)

Dlaczego chcesz dołączyć do serwera: Chcę dołączyć do serwera, ponieważ ma dosyć przeładowanych serwerów z pluginami

Czy masz kanał YT i czy jesteś w stanie nagrywać(tylko informacyjnie, NIEWYMAGANE) Ma kanał yt, ale nie nagrywa nie mam pojęcia dlaczego.

.sygnatura_player1.png

Opublikowano

Sonnyq

Graihia

Xsenon1996

MrMarsi1

bezniku

dodani, ip e1.csrv.pl:46537

Zapisy do WL zamkniete

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...